header iklan

Friday, August 6, 2010

Mengapa Harga Penapis Air Saya Murah??

Persoalan lazim

Kenapa harganya terlalu murah berbanding harga penapis air lain dipasaran? Adakah ianya berkualiti kerana harganya yang murah? Ini kerana kebanyakkan penapis air lazimnya berharga ribuan ringgit dan ada yang mencecah sehingga RM 2,000 (anda boleh semak harga penapis-penapis air lain dipasaran). Betul anda ingin tahu kenapa?

Secara jujur ia merupakan hasrat saya agar semua rakyat Malaysia dapat hidup dengan sihat dengan meminum air yang bersih serta dapat memiliki Bio Energy Water System yang harga yang mampu dimiliki. Pada awalnya, saya sendiri agak was-was, namun setelah menggunakannya ternyata ia sangat berkualiti. Ada juga dikalangan rakan-rakan saya mengesyorkan agar ia dijual pada harganya lebih tinggi agar saya dapat mengaut keuntungan yang lebih namun keuntungan semata-mata bukanlah matlamat saya dan apa yang lebih penting adalah kepuasan pelanggan dan kemampuan memilikinya terutama kepada yang kurang berkemampuan.

Bagi menjawab persoalan diatas, harga kesemua keluaran Bio Energy Water System yang dijual oleh saya murah adalah disebabkan oleh faktor-faktor berikut:-


a. Anda tidak perlu lagi membayar kos pengiklanan di TV, radio dan sebagainya kerana promosi dilakukan di media seperti di internet yang tidak memerlukan kos yang tinggi. Adakah hanya jika produk itu terkenal dan berjenama maka kualitinya ia juga baik? Jawapanya tidak semestinya.


b. Anda juga tidak perlu bayar kos royalty kepada Professor, Doctor, Artis atau orang terkenal bagi mempromosikan produk kesihatan. Kos- kos ini sememangnya tidak perlu dan dapat dijimatkan.


c. Anda juga tidak perlu membayar kepada upline atau downline MLM kerana produk Bio Energy Water System bukanlah produk jualan langsung / MLM kerana ia diimport terus dari pengeluarnya.


d. Jualan ini dilakukan di internet, jadi kos sewa kedai, pengurusan, pekerja dan overhead yang lain juga dapat dijimatkan.


e. Dan terakhir, produk ini diambil terus dari kilang memandangkan saya mempunyai hubungan rapat dengan syarikat pengeluar. Stock hanya di ambil sekiranya mempunyai permintaan sahaja. Oleh itu, tuan-tuan dan puan-puan tidak perlu risau akan kualiti produk ini.

3 comments:

 1. salam..saya berminat jadi pengedar,berapa kos saya perlu ada-boleh e-mail saya kat terengganu email:tygetang@yahoo.com.my

  ReplyDelete
 2. Murah mungkin, tapi kalau kita tak cuci & tidak ada servis percuma, rasa tidak berbaloi beli.Murah Dgn Servis percuma

  ReplyDelete
 3. berapa harga penapis air ni .......


  _____________________
  yang benar,
  (insan yang belum ada penapis air)
  terbaikpaya@gmail.com

  ReplyDelete