header iklan

Thursday, February 11, 2010

Produk C - ENERGY WATER SYSTEM WITH 6 FILTER RM399 SAHAJA!!!
Jangan Tunggu Lagi, Milikilah BIO ENERGY WATER SYSTEM dengan harga RM399 SAHAJA Bagi Menjamin Kesihatan Anda Tanpa Perlu Membayar Lebih!!! Semua orang tahu bahawa air paip dirumah kita tercemar dan mengandungi klorin yang berbahaya kepada kesihatan. Jika anda memelihara ikan hiasan, anda perlu meletakkan anti- klorin didalam air bagi mengelakkan ia mati. Namun, bagi diri anda dan keluarga sendiri, tiada tindakkan diambil bagi mengelakkan bahaya klorin, karat dan sebagainya dari memasuki tubuh badan anda. Tahukan juga anda bahawa kebanyakkan air paip dirumah kita ada kala datangnya beratus kilometer dari kolam air sebelum memasuki rumah kita? Tahukan anda bahawa paip dirumah akan mula berkarat hanya selepas setahun digunakan?

Milikilah segera Bio Energy Water System dengan harga yang mampu dimiliki!!! Dijamin Harga Terendah Dipasaran...

Kelebihan Bio Energy Water System

a. Bio Energy Water System mempunyai 6 penapisan ( filters) bagi menjamin kualiti air yang diminum agar mencapai tahap P.H. sekitar 7-8 berbanding penapis biasa yang kebanyakanya mempunyai hanya 4 atau 5 penapis sahaja.b. Kebanyakkan penapis air hanya membuang bau didalam air tetapi tidak membersihkan air dan mengembalikan mineral didalam air. Bio Energy Water System berfungsi menghilangkan bau, membersih serta mengembalikan sumber mineral penting didalam molekul air bagi keperluan tubuh badan.

c. Selain penapis seramik dibahagian luar, penemuan teknologi terkini membolehkan penapis Bio Energy Water System tidak perlu ditukar dan ia boleh digunakan sehingga 1 tahun. Ia sememangnya menjimatkan kos penyelenggaraan berbanding dengan produk lain dipasaran yang memerlukan penapisnya diganti selalu serta risiko rosak jika tidak diganti.


d. Bio Energy Water System berteknologi NANO yang dihasilkan melalui teknologi bio-ware yang menggabungkan bio seramik semulajadi dengan kadar ketulenan yang tinggi serta kaya dengan oksigen didalam butiran molekul air yang sangat halus.

e. Air hasil Bio Energy Water System meningkatkan sistem metabolism badan dan memberi tenaga tambahan agar meningkatkan daya ketahanan badan kita serta mencegah penyakit-penyakit berbahaya.

f. Berikutan harganya yang murah disamping kos penyelenggaraan yang rendah, ia mampu dimiliki bagi memastikan aktiviti harian seperti memasak, membasuh, mandi serta kegunaan lain boleh dilakukan dengan selamat.

g. Selain itu, pemasangan Bio Energy Water System juga mudah dilakukan dan boleh digunakan dirumah, pejabat, kilang dan kedai-kedai makan.

Penapis 1 (diluar) Penapis seramik ini juga dikenali sebagai pra-penapisan yang diletakkan diluar bagi memudahkan pengguna melihat keadaan penapis tersebut sama ada ia perlu dicuci atau tidak. Jika ia sudah kelihatan kotor, berkarat dan sebagainya, ia perlulah dicuci. Penapis ini berfungis mambasmi karat, hampas dan lain-lain zarah-zarah tersangkut dan menghapuskan bacteria. Liangnya bersaiz 0.9 mikron mencapai tahap penapisan sehingga 99.99%.

Penapis 2 Penapis ini diperbuat daripada zarah bumi yang tersimpan di dasar tasik dan teluk yang telah di padatkan dan dibakar pada suhu yang tinggi. Saiz liang minit setara iaitu 0.3-0.7 mikron menghapuskan mikro-mikro yang membahayakan dan zarah-zarah.

Penapis 3 Penapis ini mengandungi batu mineral untuk mengalkalikan dan menyemaikan air dengan spektrum ionik yang besar dan mineral yang dikesan. Ia menapis unsur logam berat, klorin, pencemar kimia, di samping mengawal kestabilan air, bakteria dan rumpair. Unsur resin pula akan melembutkan molekul air dan mempunyai kesan untuk menghasilkan bahan-bahan mineral

Penapis 4 Penapis ini berfungsi setelah ion bertukar air resin halus. Ia menggunakan penyerapan ionik, suatu blok karbon teraktif membasmi bau yang kurang menyenangkan, warna dan bahan toksik seperti klorin, trihalomethanes (THMs), kimia organi dan sebatian radioaktif dan racun serangga.

Penapis 5 Penapis ke 5 ini merupakan suatu blok karbon teraktif dan blok karbon KDF granular teraktif membasmi sebarang sisa toksin dan bahan kimia, termasuk bijih besi mudah hancur dan gas toksik yang mudah serap seperti methane dan hidrogen sulfida, melalui proses elektrokimia.

Penapis 6 Penapis ini mengubah tenaga dengan manik bio-seramik yang dibuat daripada tanah liat dan mineral oksida, memancarkan tiga kali lebih FIR intensif yang mana mengaktifkan air dengan tenaga yang begitu sihat, meningkatkan simpanan oksigen dan menghaluskan molekulnya dalam kelompok yang kecil. Oleh yang demikian, tunggu apa lagi tempahlah sekarang!!!

:: Hantarkan maklumat seperti berikut:

-Nama penuh -No. Telefon Bimbit -No. Telefon rumah/pejabat -Alamat penghantaran -Bukti pembayaran. Penghantaran adalah PERCUMA!! (Wang pos, slip bank @ transfer)

Pembayaran boleh dibuat ke akaun seperti berikut:-

CIMB - 14260065901528


Maybank - 164717035745


Public Bank - 4884807716 Hubungi: 013-682 5885 untuk tempahan atau maklumat lanjut.

Cara pembelian:-

a. Jika anda tinggal disekitar Kuala Lumpur atau Selangor, kami juga menyediakan perkhidmatan penghantaran ke kediaman. Pembayaran boleh dibuat sebaik menerima penapis air / water filter anda.

b. Jika tidak, setelah menerima tempahan serta bukti pembayaran anda melalui akaun seperti yang tertera di atas, kami akan menguruskan penghantaran terus ke alamat yang dinyatakan. Anda akan menerimanya dalam tempoh selewat-lewatnya 7 hari bekerja. Kos penghantaran adalah PERCUMA!!!!

Peluang Perniagaan :- Kami mengambil kesempatan ini ingin memberi peluang kepada mereka yang berdedikasi, bersemangat waja dan berminat untuk menjalankan perniagaan untuk menjadi pengedar kepada produk Bio Energy Water System. Setelah memiliki dua (2) Bio Energy Water System, anda layak menjadi pengedar. Syarat pengedar mungkin berubah dari masa ke semasa. Peluang ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia.

6 comments:

 1. 1. Mengapa produk ini lebih murah berbanding produk lain yang berada di pasaran?

  2. Adakah produk ini halal? Ini kerana ada produk yang tidak halal iaitu filter luar yang kononnya seramik diperbuat daripada tulang babi.

  3. Berapa PH air yang telah ditapis daripada bio energy water system ini?

  ReplyDelete
 2. saya berminat, tp berada di kota bharu..jika ada wakil disini sila emel kpd saya.....ibnor895@gmail.com

  ReplyDelete
 3. Salam wan, nak tanya klu nak jadi agen cm ne. berapa komisen jual satu penapis tu T.Kasih

  ReplyDelete
 4. Produk produk murah ini semua tidak ada certification dari NSF atau WQA .Sila
  check website NSF & WQA ada tak nama produk mereka kalau tidak produk ini semua not safe.

  ReplyDelete
 5. saya berminat utk pasang penapis air outdoor..buleh email saya alias_d@rmp.gov.my

  ReplyDelete
 6. s/part cm ne???

  ReplyDelete